ЗА НАС

Вие сте тук

За нас:

ASG Light е търговска марка собственост на Бултрейд Груп ЕООД. Тя е основана през 2012 и основната дейноста от начало e възобновяема енергия, дизайн и асемблиране на печатни платки. От 2013 ние започнахме да проектираме и произвеждаме светодиодни LED модули за други производители на осветление. В същото време се фокусирахме върху пазара на индустриално осветление и започнахме да проектираме индустриални LED осветители.

  

Ние разполагаме с наша собствена SMD линия, професионален екип за дизайн на печатни платки и силен качествен контрол. Нашите продукти са сертифицирани по всички EU директиви и отговарят на ROHS директивата за безоловна техногия. Всички продукти са произвдени от висококачествени материали и компоненти, които са внимателно избрани след тестове от нашите инжинери.

Проектираните от нас индустриални тела се използват с широко предназначение за осветление на индустриални сгради, заводи, публични сгради, паркинги, подземни пакинги и гаражи, производстени фабрики, сладови помещения, улици, училища, офис сгради, болници, логистични центрове и много други.

 

 

Нашата мисия:

 Да открием решение за нашите клиенти с готови индустриални LED осветителни тела или да проектираме LED модули и контролери за техни такива. Използвайки нашият опит и знания ние постоянно подобряваме ефикасността и качеството на нашите продукти. Желанието да направил светлината по-естествена и по-ефикасна е движеща сила в развитието ни.

 

Избрани продукти