ASG Light

ASG Light производство, проектиране и дистрибуция на LED модули, индустриално и улично осветление.

Ние сме ASG Light - бързо развиващата се компания за производство, проектиране и дистрибуция на LED модули, индустриално и улично осветление.

В модерните и високотехнологични времена, в които живеем, комфорта, икономията на енергия, автоматизацията и опазването на околната среда са нещата, към които всички се стремим.

За да сме от помощ на всички свои клиенти, ние насочихме своите усилия към проектирането и производството на светодиодно осветление, „умно” LED осветление с централизирана команда и мониторинг, LED улично и индустриално осветление, LED модули и осветление със сензорно задействане.

Защо да изберете ASG Light за свой партньор?

Имаме голям и дълъг опит в производството на LED модули и индустриално осветление. Нашият екип са специалисти в областа на проектирането и производството на LED осветление. Разполагаме със високо технологично оборудване за производство и тестове на осветителите което е задължително условие за качество и контрол. Възможноста да познаваме нашите осветители от проектния модел до готовия продукт, ни позволява да консултираме всички клиенти при проектно предложние. Това е изключително важно при постигане на цялостно решение за даден индустриален проект.

Какво можете да очаквате от нас, ако ни се доверите?

Важно за нас е да предложим цялостно решение на нашите клиенти за LED индустриално и улично осветление, LED модули, аварийно осветление и други.

Доверявайки се на ASG Light, ние ви гарантираме високо качество на LED осветлението за индустрията, безпроблемна експлоатация и най-вече висока енергийна ефективност на осветителните тела.

Ние ви предлагаме не само високо качество на продуктите, но и индивидуален подход, коректни отношения и специализирана помощ при избора на индустриално и улично LED осветление.

Избрани продукти